Frognhallen deler normalt inngang med Bølgen Bad og aktivitetssenter. Denne inngangen skal ikke benyttes til våre kamparrangement. Vi har egen inngang til tribune på motsatt side av bygget, samt en egen spiller/trener inngang på samme plan som fotballbanen.

 

Her følger litt mere info om hva dere vil møte, slik at dere er forberedt.

Spillere/Trenere

I Frognhallen er det en egen spiller og trener inngang, og det er skiltet utenfor hovedinngangen til Bølgen Bad. Inngangen er ned trappa ved fotballtribunen, og inn på samme plan som selve fotballbanen.

Det vil være en lagsvert som møter dere ved ankomst. På innsiden av spillerinngangen henger det garderobeoversikt med forhåndsfordeling, og på garderobedørene vil det være merket hvilke lag som skal hvor. I garderobene henger det retningslinjer for bruk, og vi ber dere følge disse.

Dere har garderoben fra ca. 1 time før kampstart og til kampen starter. Dere må ta med alle ting ut i hallen, og har ikke tilgang til denne etter at kampen har startet. Da desinfiseres garderobene og klargjøres for de neste lagene som kommer. Vi har begrenset med oppvarmingsplass inne, så dere må belage dere på oppvarming ute. Vi har et knallfint uteanlegg med løpebane og utendørs håndballbane før snøen kommer, og på vinteren er det undervarme på fotballbanen som kan benyttes så lenge det ikke er fotballkamp der akkurat da. Det er ikke lov å bruke ball i garderober eller de smale gangene, og alle lag må vise hensyn og gi tilstrekkelig med plass til andre å passere. Innbytterbenkene er merket opp med en meters avstand, og disse desinfiseres mellom hver kamp.

Publikum

Hos oss har vi en kapasitet på 126 personer på tribunen. Det betyr at hver spiller kan ha med seg inntil 4 publikummere. Våre besøkende skal ha en relasjon til spiller, og publikum som ikke klarer å følge retningslinjene hos oss vil bli utvist fra hallen. Det er skiltet til egen publikumsinngang, og arrangør vil vise dere hvor dere skal gå. Dørene til kampen før stenges når 2. omgang starter, og publikum til påfølgende kamp må vente utenfor til publikumet på kampen før har kommet seg ut. Vi ber om at dere hjelper oss med å forlate tribunen umiddelbart etter kamp, slik at vi kan få en smidig overgang for de neste som kommer.

Vi brukere NIF sin registrering av publikum, og det henger plakater med QR koder og instruksjon på veggene. For de som ikke har tilgang til nett, vil vi ha lister man skriver seg inn på.

Det er selvbetjent billettbetaling med VIPPS hos oss, og det er info om dette i hallen. Det er ikke mulig å betale kontant eller med kort, og det er heller ikke kiosksalg. Alle plasser er merket opp, og vi ber dere følge anvisningene i hallen. 1 meters avstand gjelder også de i samme husstand hos oss, men små barn

kan sitte med foreldre.

Dommere

Vi forutsetter at dere har satt dere inn i smittvernsrutinene ra NHF. Dere skal bruke samme inngang som spillere og trenere, og får tildelt egen garderobe av lagsverten.

Vi ønsker alle en god kamp!