Etter kun 20 sekunder scorer DFI med ett solo Raid fra #23 Lucas Orebjörk. Ballen går fort, det spilles på 1 og 2 touch hele veien! Etter 3:37 er det #86 Mikkel Greni som smeller ballen i mål med ett drømme pass fra #7 Herman- Wessel Berg. Igjen etter 07.35 er det # 23 Lucas Orebjörk som smeller ballen i krysset! Vi leder nå 3-0 og føler vi har bra kontroll på kampen. Ull/kisa kommer litt mer inn i kampen når vi begynner med " tivoli" spill, presset sitter ikke og alt blir halvt, etter 08.29 får Ull/kisa straffe som de setter!
Periode 1: 3-0
Periode 2 starter bra, vi klarer å få spillet inn i vårt tempo, vi er 10 stk mens Ull/kisa har 17 utespillere, så de vill ha en stor fordel med høyt løpe tempo. Vi har bra kontroll på ballen, vi lar den jobbe for oss, det går fort fra spiller til spiller. 6:12 ut i perioden kommer #10 Lucas Helseth fri igjennom men blir "tatt" og vi får straffe, denne setter #7 Herman Wessel-Berg ! Når tiden stopper på 11:13 er det igjen #23 Lucas Orebjörk som smeller ballen i nett taket! Stillingen er nå 5-1. Nå klarer Ull/kisa å få oss med på litt mer løpe spill, her er Ull/kisa gode, de jobber bra med høyt tempo, de reduserer til
5-2 før perioden er over.
Periode 2: 5-2
3 Periode starter ikke bra! På kun 40 sekunder scorer Ull/kisa, det står nå 5-3 på tavla som gir nerver i kampen. Ull/kisa er inne i en bra periode, de presser høyt men dette klarer våre becker å eliminere perfekt. Nå er det vi som tar over kampen, guttene viser virkelig hvordan innebandy ballen skal gå, det går til tider utrolig fort! Klokken stopper på 5:13 da er det #86 Mikkel Greni som drar ut 2-3 stk og setter ballen i mål,stillingen er nå 6-3 som igjen gir en mer ro i spillet. Herfra og ut er det vi som styrer kampen, Ull/kisa klarer å redusere en gang før #10 Lucas Helseth kommer på en kontring å setter ballen iskaldt nede på keeperen. Siste målet trones med banens beste spiller # 23 Lucas Orebjörk!
Kampen ender til slutt 8-4!
Dette er en fest kveld for innebandy her i Drøbak. Det blir publikums rekord, hallen er helt full!
Må også få lov å skryte av dommere som har kontroll på hele kampen! Håvard Pedersen og Ronny Baltzersen som er ledere for matchen.
Banens to beste spillere er :
Drøbak # 23 Lucas Orebjörk
Ull/kisa #2 Oliver Eriksson