Hei alle - nå nærmer det seg cup!

Vi er pr nå (21 aug kl 18.15) 92 lag påmeldt til cupen - det er et stadig stigende antall.
Vi gleder oss veldig til å se dere alle på vårt fantastiske anlegg på Ullerud - gresset har aldri vært bedre enn det er akkurat nå.

Alt av praktisk info finner dere på cupens hjemmeside: https://kiwibamadrobakfrogn.cups.nu/

Vi velger allikevel å legge ut en del info også her på nettsiden vår, da noen sikkert vil lete her også:

Parkering:

Vi har reservert alt av parkeringplasser i området - det vil bli svært god parkeringskapasitet og godt skiltet når du kommer.
Nærmere oplysninger om hvor du kan parkere med kart kommer om litt.

Trenerforum:Vi ønsker å invitere til trenerforum med vår sportslige leder Mario Jovic. Det blir satt opp et eget telt for forumet, vi ønsker at du som trener skal få faglig utbytte av cupen vår. Det blir tilgang til gratis øvelser, disse kan sendes enten på epost eller du kan laste ned til medbragt USB-stick. Vår sportslige leder har bakgrunn som bla trenr for A-lagene til Moss FK og Follo FK, og han har UEFA A-lisens. Mario er sterkt engasjert i barnefotballen i DFI, og har solid kompetanse både med eldre og yngre fotballspillere.

Epost til trenerforumet: kiwibamacuptrener@gmail.com 

 

Rabatt på Bølgen for deltagere:

Vi har inngått en avtale med Drøbak sitt flotte badeanlegg som ligger kun en kort spasertur fra der du parkerer på cupen. Mer info om badelandet finner du her:  https://bolgenbad.no/

Som deltager på Kiwi Bama Cup i Drøbak får du ekstra gode priser på inngangsbiletten til Bølgen dersom du vil kombinere cup med bading mens du er på besøk. Rabattkupong ligger nederst i denne artikkelen.

 

Spillerlister:

Dette skal alle lagene levere senest 30 min før første kamp.
Kopi av skjema ligger nederst i denne artikkelen.


Mer info kommer i løpet av de neste dagene.

Mvh DFI Fotball