Vi ble kontaktet av Andrea Eidsvold som driver BunadRosen sammen med sin mor Kirsten Færgestad for noen dager siden. De ønsket å spille på lag med den lokale fotballklubben og inviterte oss ned for en hyggelig prat. Det ble et 2 timers langt og hyggelig møte hvor samarbeidsavtale ble signert.

Mer informasjon om BunadRosen AS:

BunadRosen AS er en familiebedrift som har drevet butikk i Drøbak siden 1990, og har fornøyde kunder over hele landet.

Butikken vår ligger sentralt like ved Drøbak Torg, hvor vi har stor utstilling av både dame- og herrebunader. Vi selger bunader, bunadsølv og annet bunadstilbehør. I tillegg tar vi imot omsøm av bunader og stoff for brodering/montering.

Alle bunadene våre er vakkert brodert, og blir montert etter kundens mål. Vi er derfor stolte av å sette vårt firmanavn i bunadene vi leverer. Stoffene kjøpes fra anerkjente leverandører som f.eks Gudbrandsdalens Uldvarefabrikk, Røros Tweed, Krivi-Vev, Tyrihans og Bernhard L.

Før du bestemmer deg for å kjøpe bunad, enten det er hos oss eller andre, vil vi anbefale deg å ta en tur til oss for å se på kvaliteten på bunadene vi leverer.
Velger du å handle hos oss får du personlig service, kort leveringstid og gode priser.

 

DFI Fotball er stolt over at nok en ny lokal hjørnesteinsbedrift ønsker å være med på laget, og ser frem imot et godt samarbeide i årene som kommer.


Har du en blivende konfirmant i huset, eller vurderer du bunad til deg selv eller andre i familien?


Ta turen innom og se nærmere på den rikholdige utstillingen i butikken i Drøbak. Butikken finner du i de tidligere Amta-lokalene bak / over Vinmonopolet. Vi garanterer at du blir tatt godt imot av Andrea, Kirsten eller en av de andre du treffer i butikken.


Se mer på https://www.bunadrosen.no/

 

Mvh DFI Fotball