DFI TROPP & TURN I DRØBAK SØKER TRENERE
 
Har du erfaring fra troppsgymnastikk, turn eller annen lignende idrett? Er du over 18 år og liker å motivere barn og ungdom? Har du lyst på en aktiv og givende deltidsjobb?
 
Da håper vi du vil ta kontakt med oss for en prat! Vi søker trenere til våre breddepartier innen gymlek, tropp og turn for barn og ungdom. Vi søker etter deg som trives med full fart og glade barn og som samarbeider godt med dine trenerkollegaer. Vi er en fin gjeng med unge trenere som støtter hverandre i å gi barna en morsom treningsøkt hver uke. Det er flott om du har erfaring som trener innen gym og turn, men det kan også være aktuelt å snakke med deg som har erfaring fra annen idrett.
 
DFI Tropp & Turn tilbyr trenere lønn etter avtale og kvalifikasjoner. I tillegg sendes trenere på kurs i regi av krets og forbund for faglig og sportslig påfyll. Det er rom for å påvirke sin egen rolle som trener. 
 
Vi vil gjerne komme i kontakt med alle som kunne tenke seg å vite mer om oss. Send oss en mail hvor du skriver litt om deg selv, din bakgrunn og erfaring. Vi gleder oss til å høre fra deg! Mail oss på turn@dfi.no