Hei alle DFI fans.

Sesongen er nå i full gang for alle nivåer og aldre.
Det er veldig moro å se det yrende livet som er på banene om dagen. Dersom det er lenge siden du har sett fotball live – ta turen ned på Ullerud på en ukedag. Her yrer det av liv med mange kamper i barnefotballen – og den kanskje største idrettsgleden av alle vises i stort monn J

Vi anbefaler deg også å ta turen til Seiersten stadion for å se på noen av kampene som spilles her. DFI Fotball har svært mange talentfulle jenter og gutter som gjerne underholder deg som liker å se fotball der den skal sees – live på stadion.

Som en service kommer her en rask oppdatering rundt seriestarten til satsningslagene i DFI Fotball – samt til slutt en oversikt over kamper som spilles på stadion de neste dagene. Håper vi sees.


A-lag damer:

A-laget vårt spiller i damenes 3. divisjon. Etter hjemkomst fra en vellykket treningsleir til Spania i påsken serieåpnet damene med en viktig 1-0 seier hjemme på Seiersten i 1. runde. Det har kun vært en serierunde i damenes 3. div så langt. Den neste runden spilles også hjemme på Seiersten nå på søndag – se oppsett nederst.

Seriesystemet i damefotballen legges i år om – og skal vi beholde plassen i neste års regionliga som 3. div gjøres om til  (det er ren kretsliga i år) må vi vinne serien.

På følgende adresse finner du A-lag damer sitt kampoppsett – med resultater og kommende kamper:  https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=180770A-lag herrer:

A-lags gutta var kun sekunder unna å slå ut Follo i siste kvalifiseringsrunde til NM. Vi ledet 1-0 hjemme på Seiersten 5 min på overtid. I kampens siste skund utlignet Follo – og de scoret også i ekstraomgangene. Et veldig surt cup-tap – det var så nære – men en veldig god prestasjon mot laget som i skrivende stund ligger i toppen av Norsk Tipping ligaen (3. div)

A-lags gutta spiller i Amedia ligaen (4. div). Vi har spilt 5 serierunder så langt. Fasit er 4 seiere og 1 tap, og med det en 3. plass på tabellen. Vårt unge mannskap spiller underholdene og god fotball. Og har klare ambisjoner om å henge med i toppen av ligaen.

I de neste kampene møter vi Ås til nabooppgjør på Ås stadion 16. mai – og lørdag 21. mai tar vi i mot Råde som i skrivende stund topper tabellen – en morsom uke står foran oss med andre ord.

På følgende adresse finner du A-lag herrer sitt kampoppsett – med resultater og kommende kamper https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=180758


Rekruttlag i 5. div:

SR herrene stiller også lag i årets 5. div. Fasit så langt er 3 seiere og 2 tap i serien, og med det en plassering midt på tabellen. På dette laget spiller en god blanding av de som deltar også på A-lags kamper og spillere fra JR og G 16 gruppa.

På følgende adresse finner du 5. div oppsettet – med resultater og kommende kamper:  https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=180759G 16 Interkrets:

DFI har også i år – for 5. året på rad – lag i Interkrets serien for G 16. Dette er en meget sterk prestasjon som blir lagt merke til. Interkrets er øverste nivå vi kan delta på – og hvor motstanderne stort sett er 16-års lagene til Eliteserie / Obosligaklubbene i Østlandsområdet. Årets G 16 IK stall er tilnærmet den samme som hevdet seg godt i fjorårets G 16 IK serie, og ambisjonene i år er helt klart å ligge i toppen.

Fasit etter 4 seriekamper er 3 seiere og et tap. Og med det ligger vi 3 poeng bak serieleder Skeid, men med en kamp mindre spilt. Det er tett i toppen.

Neste seriekamp for G 16 IK er lørdag 14. mai hvor nettopp serieleder Skeid kommer på besøk.

På følgende adresse finner du G 16 IK oppsettet – med resultater og kommende kamper:  https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=181372


G 19 Interkrets.

For dere som savner G 19 Interketslaget i denne oppsummeringen så er den enkle men triste årsaken at vi dessverre ikke klarte å gjennomføre årets Interkrets sesong i G 19 klassen. Ved å vinne JR klassen / G 19 i 2020 kvalifiserte vi oss for Interkrets i 2021. Etter en sterk prestasjon beholdt vi plassen også i 2022.

G 19 Interkrets er svært mange kamper – og kampskjemaet er tett. Dette sammen med det faktum at våre beste G 19 spillere allerede spiller fast på A-laget, gjorde at vi til slutt tok den vanskelige beslutningen om å takke nei til spill i årets G 19 IK – selv om vi var kvalifisert. Noe annet ble ikke til slutt forsvarlig ovenfor spillerne i klubben – det er viktig å få tid til både restitusjon og trening mellom kampene.

 

Her er kampene du bør få med deg kommende uke:

Lørdag 14. mai kl 14.00:  G 16 IK  DFI – Skeid.  Et skikkelig toppoppgjør i G 16 IK serien på Seiersten

Søndag 15. mai kl 18.00: A-lag damer  DFI – Råde på Seiersten

Mandag 16. mai kl 19.00: A-lag herrer Ås – DFI på Ås stadion.

Onsdag 18. mai kl 20.00: 5. div menn DFI – Begby. Seiersten stadion

Lørdag 21. mai kl 18.00: A-lag herrer DFI – Råde på Seiersten. Toppoppgjør i Amedia ligaen.

 

Vi håper flest mulig tar turen til Seiersten for å støtte spillerne våre. Det er mye god fotball – trivelig på tribunen – og selvsagt åpen kiosk med bredt utvalg. På A-kampene er selvsagt de gode Sparesset vaflene til salgs i kiosken.

Hvis du av en eller annen merkelig årsak er forhindret fra å ta turen til Seiersten på en av ovennevnte kamper vil vi minne om muligheten til å streame hjemmekampene som går på Seiersten. Vi bruker et streaming verktøy fra Joymo sponset av Thon Hotels – og du stremaer da kampene live rett til din egen PC, eller ser de i opptak.

Streamingoversikten finner du på nettsiden vår her:  https://dfi.no/post/174

Her kan du også finne opptak av tidligere kamper som er spilt.

 

Vi håper hele Frogn støtter opp om DFI Fotball ved å ta turen på stadion for å se på kampene som spilles der. Det er gratis inngang på samtlige kamper unntatt A-lag herrer. Her koster inngangsbilletten 60,- for voksne, gratis for alle under 18 år.

Og som nevnt innledningsvis – vi anbefaler også sterkt å ta turen innom Ullerud for å se det folkelivet som er der på en vanlig ukedag  (flest kamper tir-tor).

Du finner hver eneste uke et komplett kampoppsett for alle kampene på samtlige baner på nettsiden vår – den finner du her:  https://dfi.no/category/10

 

Mvh DFI Fotball