Turorienteringen i Frogn "Drøbakdilten" er i sin 51. årgang, og i 2022 kan du glede deg til mange fine turer i skogene våre. Fra Hvitsten i sør til Slottet i nord er 60 poster plassert på kartene Ekeberg, Seiersten, Holt og Slottet. De fleste postene er plassert nær tydelige stier og bør være greie å finne, men det er også noen poster som vil stille de o-tekniske ferdighetene dine på prøve. 

Konvolutten med kartene får du kjøpt for 300 kr på Sport 1 i AMFI Drøbak City og på turistkontoret i Drøbak sentrum.

Postene er markert med rødhvite flagg påført en bokstavkode og står ute til 15. oktober. Koden noterer du i det medfølgende kontrollkortet som du kan sende inn når sesongen er over.

Hvis du blir skikkelig bitt av basillen og vil prøve turorientering i andre områder også så finner du en oversikt over alle arrangører i Stor-Oslo i vedlegget. Du finner også informasjon om andre arrangører på turorientering.no.

Tilbakemelding om opplegget, poster dere ikke finner etc. kan rettes til Gisle Due eller til DFI. Ønsker du mer informasjon om hva orientering går ut på eller trenger litt innføring i kart og kompass før du begir deg ut i skogen, kan du også kontakte Morten Due.