Oppdatert torsdag 16. des kl 12.00:
 
Jeg har akkurat hatt en gjennomgang med smittevernteamet i Frogn Kommune. Reglene pr d.d. er som beskrevet lenger ned (ingen endringer fra reglene som kom mandag).
Jeg oppfatter det som om de fleste lagene også i barne- og ungdomsfotballen nå tar juleferie - det er lurt.
 
 
DFI Fotballakademi:
 
Dette er for mange av barna et SFO tilbud.
For de som tenkt å bruke plassen kommende uke er det innenfor regelverk og fint gjennomførbart. Vi kommer til å ha ekstra fokus på smitteverntiltak - og vil kun være utendørs (garderobe kan brukes for å skifte - men med minst 2 meter avstand - vi sender inn barna en og en). Morten vil opplyse foreldrene om dette i dag.
 
PS - smittevernkontoret opplyste meg i dag at barn under 18 år er unntatt fra karanteneplikten for "øvrige nærkontakter" - men skal være i et testregime hvis de har vært nærkontakt med en som er bekreftet smitte. Øvrige nærkontakter er man f.eks. når man har vært på trening med en som har vært smittet. Greit å vite 
 
Mvh Vidar Færgestad.

 

Oppdatert pr tirsdag 14. des kl 15.30:

Det er reglene nedenfor som gjelder inntil videre.

Dette er for mange av lagene et godt tidspunkt å legge inn et par ukers pause fra fellestreninger. Det er i dag 10 dager til julaften, og tidspunktet på året er jo ikke helt feil i så måte.

DFI Fotballakademi som for mange er en erstatning for SFO holder i gang med økte smittevernrutiner så lenge anbefalingene er slik de er nå – kommer det endringer varsles det med en gang.

Ta godt vare på hverandre – og husk…..har du i det minste symptomer på sykdom…bli hjemme, og test deg!

 

Oppdatert pr tirsdag 14. des kl 10.15

Jeg vet mange av dere lurer på hva som nå gjelder. I skrivende stund har det ikke kommet noen egen oppdatering fra Frogn Kommune. Det som innføres nasjonalt fra natt til onsdag 15. des er som følger:

 

Barn og Unge

Barn og unge i barnehage- eller grunnskolealder kan ha organiserte fritidsaktiviteter, som for eksempel fotballtrening eller korpsøvelse, men det blir anbefalte begrensninger i hvor mange som kan være med. Hvis aktiviteten foregår innendørs bør det være maks 20 stykker, med mindre alle deltakerne er fra samme kohort i skole eller barnehage. (nytt)

Barn og unge i barnehage- eller grunnskolealder kan trene eller øve sammen, men vi anbefaler ikke å ha cuper, kamper eller turneringer hvor barn fra ulike steder samles. (nytt)

Barn og unge som er ferdig med ungdomsskolen, bør holde meteren også på fritiden. Det betyr for eksempel at de ikke bør spille fotball eller håndball, hvor det er vanskelig å holde meteren. (nytt)


Voksne

Voksne kan trene eller ha andre organiserte fritidsaktiviteter utendørs, men det er anbefalt å være maks 20 personer og holde meteren.

 

 

Jeg vil oppdatere denne artikkelen straks det ev. kommer andre føringer.

 

 

Mvh Vidar Færgestad

Leder DFI Fotball