Med stor iver, flott stil og mengder med god innsats viste DFIs fem aspiranter frem hvor godt de har trent på øvelsene sine. Noen av jentene konkurrerte for aller første gang. Isolde Dirro Odden, Mie Fornes Bentserud, Stella Tryti, Alva Casby og Maja Fiskvik Mongstad viste at det lover godt for framtiden i DFi turn. 
 
 
I rekruttklassen stilte DFI med Tuva Sletsjøe Rosên, Hermine Dirro Odden, Amanda Hellsten og Synne Bryhn. De gjennomførte mange fine øvelser, og særlig i frittstående ble det bra karakterer. Det ble litt mange fall totalt sett i bom, men jentene viser likevel god fremgang. Jentene har jobbet godt med å forbedre stilen, og de har mye på gang før neste sesong. Så det blir spennende å se hva denne gjengen kan klare.
 
 
Stigejentene i klasse1, Sofie Torbjørnsen og Sigrun Finstad Bakke, har jobbet målrettet denne høsten og ble premiert med gode resultater. Sigrun fikk sølv i klasse 1, og Sofie ble nr. 4 knepent bak bronseplassen. Sofie klinket til med hele to nye elementer i denne konkurransen som satt som et skudd. Vi gratulerer! Gøy å se at hardt arbeid premieres.
 
I klasse 2 (15-16år) ble det rent bord til DFI-gymnastene Nora Sværd Larsen, Marte Fuskeland Hafsteen og Nora Fuskeland Hafsteen. De tok henholdsvis gull, sølv og bronse i klassen etter mange flotte øvelser. Nora S.Larsen gjennomførte nydelig skrankeøvelse med lite trekk, og fikk høyeste karakter i klassen i tre av fire apparater. Marte og Nora H. fulgte tett etter.
 
 
Laggullet i klasse 1, 2, 3 gikk dermed også til de fem stigejentene fra DFI!
En flott avslutning på en fin konkurransesesong. Jentene har alle prestert godt, og trenere og gymnaster er godt motiverte for videre trening.
 
 
Nå skal det trenes videre mot nye elementer til neste sesong. Men først skal det lages show til årets juleoppvisning 12.desember!