Tre DFI-gymnaster deltok i går i Kretsmesterskap for jenter 13 år og eldre i Hokksund. Det ble en super konkurransedag med god fremgang for alle jentene.

Marte, som ikke har fått trent optimalr i høst, klinket til med en ny og super skrankeøvelse til høyeste karakter av alle. Kretsmester i skranke 2021 i Viken heter Marte F. Hafsteen fra DFI!

- Det er så moro og fortjent. Hun gjennomførte fine og stabile øvelser i de andre apparatene, og hoppet også et nytt hopp til en bra karakter, forteller trener Hege O. Bjerk.

Marte ble premiert med plass på kretslaget til Viken, som skal konkurrere mot kretslag fra hele Norge senere i november under Norgesfinalen. Med sine resultater endte hun også på 3.plass i klasse 2.

Ingen fall for DFI-jentene

Sigrun Bakke Finstad og Sofie Thorbjørnsen deltok også i mesterskapet og imponerte med å gjennomføre øvelsene sine helt uten fall og en strålende innsats.

Trener Hege er imponert over de hardtarbeidende gymnastene

- Sigrun sto på stift-salto i frittstående for første gang, og hadde den tredje beste bomkarakteren av alle i klasse 1, det er imponerende! Sofie klarte hele skrankeøvelsen sin, og gjorde en flott dans i frittstående, forteller hun stolt.

 En flott dag i turnhallen for Marte, Sofie og Sigrun.