Konkurransetilbudet har gjennom pandemien vært relativt slunkent, av åpenbare årsaker, og mange av utøverne har vært og er ganske konkurransetørste for tiden. I helgen gikk Groruddalslekene av stabelen, med ca 400 deltakere fra hele Østlandet med et «hav» av grener og aldersklasser - og mange fantastiske prestasjoner!
 
Frida Kristine Buer, et av sprinttalentene i DFI Friidrett, ga full gass og løp inn til bronse på 200m lørdag og gull på 100m søndag. Hun gikk dessuten til finalen i klassen kvinner senior som eneste 15-åring og fikk dermed tre løp på «rappen». Startene og gjennomføringene var av olympisk karakter ble det overhørt på stadion - og hun fikk en velfortjent medaljefangst og oppstart på sesongens forhåpentligvis mange konkurranser. GRATULERER FRIDA! Parallelt med Frida løp Nora Hoksnes Hesselberg i 14-årsklassen de samme distansene. Nora leverte også gode starter og løp, men det holdt dessverre ikke til medalje denne gang.
 
Anniken Norstrøm løp inn til femteplass 400m i klassen kvinner senior, på tiden 1:05:24, som er rett over hennes personlige rekord og 1 sekund unna kravet til Ungdomsmesterskapet senere i høst. Det sekundet, og kanskje et til tas i god tid før UM sier en passe sliten 17-åring på vei ut av løpsområdet. Lillesøster Rikke (11 år) tok seg blant annet til finalen i lengde og ertet storesøster med at «nå kommer juniorene og tar over».
 
Vinter Andersson (15 år) løp inn  til en sterk 8. plass på 800m i klassen gutter 15-17 år på tiden 2:11:64, og var relativt fornøyd med det. Anders Skeie Haugene og August Tuvnes Ellingsen (begge 17 år) løp 800m menn senior og havnet på respektive 13. og 14. plass med tidene 2:05:28 og 2:06:89 - som heller ikke er personlig beste, men en flott start på sesongen og svært godt gjennomførte løp av begge to.
 
Øvrige utøvere fra juniorpartiet i DFI Friidrett var Benjamin og Marcus Folland Dahl, Stella og Leon Tryti, og Kristoffer og Petter Hegle Hovda. Alle gjorde en fantastisk innsats i både løp og høyde/lengde/kast-øvelser, og det var tydelig smittende konkurranseglede å spore hos utøverne. 
 
Alle resultatene finner dere her: https://norway.opentrack.run/nb/x/2021/NOR/2021groruddalslekene/event/