Mikkel tilbake i den røde drakten!

Drøbak Fotball er strålende fornøyd med at Mikkel Aarstrand er tilbake i klubben. Mikkel spilte i oppveksten for DFI’s meget gode 1995-lag og senere på A-laget. Han hadde også en gjestevisitt i Nesodden i 2014. Sesongene 2018-2021 ble tilbrakt i Moss FK.  Mikkel er loggført med hele 70 offisielle kamper for Mossekråkenes flaggskip.


DFI trenerne Kristian Semmen og Even Ødegaard er glade for å ha Mikkel Aarstrand tilbake i stallen.


DFI-trener Kristian Semmen synes Mikkels tilbakekomst til hjembyen illustrerer hvordan fotballen skal drives i Drøbak. «Vi skal tilby utviklingsarenaer som tilfredsstiller også de mest lovende spillerne. Når tiden er inne, ønsker vi våre enere lykke til når de vil søke større utfordringer enn dem vi kan gi. Ingenting er bedre enn at de vender hjem igjen i en senere fase av fotballkarrieren» sier en meget fornøyd Semmen.

 

DFI-treneren vektlegger også Mikkels personlighet og holdninger. «Mikkel vil selvsagt tilføre oss masse i form av gode fotballferdigheter og bred erfaring. Et kanskje enda viktigere element i forhold til hvordan vi jobber er Mikkels alltid positive væremåte og hans lederskap i forhold til de mange unge spillerne i A-stallen. Jeg tror at han blir viktig i vår bygging av et godt og trygt utviklingsmiljø preget av meget høye standarder og ambisjoner i forhold til den nåværende plasseringen i divisjonssystemet» kommenterer Semmen.

 

Mikkel har fra tidligere 98 offisielle kamper for DFI’s A-lag. I løpet av de neste ukene passerer han den neste milepælen på 100 kamper.

 

Mathias mønstrer også på igjen.

Omtrent samtidig som at Mikkel Aarstrand vender tilbake til moderskipet, har også 2001-gutt Mathias Falch Moltzau valgt DFI etter et opphold i Follo FK. «Mathias vil være et flott tilskudd til vårt miljø, og vi ønsker ham hjertelig velkommen tilbake» sier Semmen.