Meld deg på nå for å sikre deg eller barnet ditt plass til høstens svømmeaktiviteter. Vi har svømmeskole for barn fra 5 år og oppover, rekrutt- og konkurranseparti for ungdom, samt videregående og masters for voksne. Nytt i år er også Vill i vann for ungdom, og crawlteknikk for voksne. Påmelding til alle våre svømmeaktiviteter skjer via www.tryggivann.no.

 

Du finner også nærmere beskrivelse om oss og hvert parti, samt info om treningsavgift både under påmeldingsinfo på tryggivann.no og her på hjemmesiden vår. Hvis du skal melde på barnet ditt på svømmeskolen, men er usikker på hvilket nivå du skal velge, så anbefaler vi å ta en kikk på nivåvelgeren først. Du kan også kontakte oss på kurs@dfsvomme.no.

 

Vi fakturerer treningsavgift en gang i måneden. Hvis du melder på svømming, men ser at dette likevel ikke er noe for ditt barn, så trenger du ikke betale treningsavgift for mer enn én måned. Hvis det ikke er ledig på det nivået du ønsker, så kan du sette deg på venteliste, så får du fortrinnsrett så snart vi får en ledig plass til deg.