Minirunde 6...og vi tok hjem Gullet

I helgen som var spilte jenter/gutter 08 Minirunde 6 (også kalt Gullrunden) i Sarpsborg hallen. Vi kan trygt si at vi "tok hjem gullet". Snakk om håndballglede. Vi hadde meldt på 3 lag og det gikk slag i slag med kamper fra kl 10 til kl 1315. Jentene og guttene fikk vist frem noe av det vi har trent på de siste månedene, men mest av alt hadde de og vi trenere det utrolig morsomt.

God Påske alle sammen

Nå er det snart fri, men først tar vi en trening som vanlig i morgen lørdag 07/04 i Frogn Arena fra 10-1130.

Minirunde 6, 23.04.2017 Sarpsborghallen

Da er vi klare for sjette og siste Minirunde denne sesongen. Det blir premier på alle og vi gleder oss til en dag med håndballglede og morro. Vi møter i hallen kl 0915 for utdeling av spillertrøyer og en liten "peptalk" i garderoben. Husk innesko, shorts og det viktige hårstrikket...litt mat og drikkeflaske:-) Jeg gleder "helt sykt" som alltid. Vi sees i hallen Trener Kristin

Velkommen

Vi har for tiden stor pågang med barn som ønsker å «prøve håndball» og det er vi kjempeglade for. Det er nå 17-18 jenter og 3 gutter, men dette endrer seg hele tiden. Guttene skal være med frem til våren, men har fått tilbud om å være med på 2007 laget som er en miks av 2007 og 2008 gutter og vil starte for fullt på dette laget fra høsten av. Vi trener på Seiersten Ungdomskole tirsdager fra 1630-1730 og på Frogn Arena på lørdager fra 10-1130. Man kan prøve seg 2-3 treninger før man avgjør om det er dette man vil holde på med. Ønsker man da å være med er det fint om man da tar kontakt med vår lagleder Petter Hultin. Han fikser det praktiske rundt innmeldingen. Det som er viktig å vite er at for å være med å spille kamper må man være innmeldt i DFI og betale treningsavgift. Ta med dere venninner/venner, skolevenner eller familie og prøv håndball da vel. Vi har det kjempegøy.

Besøk våre lagsider

29 april: Ingen trening

2. mai: Hallen er stengt- Avlyst

6 mai: Trening i Frogn Arena

9 mai: Trening i Dyrløkkehallen

13 mai: Kolbotn Cup-ingen trening

16 mai: Ingen trening.

 

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift