Quality Hotel Cup Vänersborg

Jentene har som kjent vokst fra Ö-bollencup. Trenerne har derfor bestemt at neste års overnattingscup blir Vänersborg Quality cup som går siste helgen i uke 40, altså 6-8 oktober 2017. Dette er en dyrere cup enn Ö-bollen, men deltakeravgiften per jente (kr 1350) inkluderer 2 overnattinger på hotell og 6 måltider. Vi har ambisjoner om at jentene kjører buss ned. Vi planlegger at dugnader skal dekke det meste av eller hele deltakeravgiften. Det er muligheter for foresatte og øvrig familie å bo til samme priser som deltakere i dobbeltrom, forutsatt at bestilling og betaling skjer innen 30. juni. Familie må kjøre egen bil. Vi vil gjerne ha stor heiagjeng! www.procup.se

Sesongen 2017

Oversikt over vårsesongen er nå lagt ut. I tillegg til seriekamper har vi i år meldt oss på OBOS Cup og Adidas cup. For cup kamper blir det påmelding via Facebook.

Kakelotteri lørdag 1. april

Vi holder kakelotter i for de jentene som skal på Sverige cupen lørdag 1. april på Rema 1000 Dyrløkkeveien. Premier leveres enten lørdag morgen på Rema eller fredag kveld i Dyrløkkebakken 10. For vakt liste trykk "les mer"

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift