KM stafett søndag 24. mars

Mange i 2005-gruppen synes det er veldig gøy å gå stafett. Neste mulighet er Nordåsenrennet KM stafett på Maura søndag 24. mars. For at trenerne skal få satt sammen og meldt på lag til KM stafett via styret i DFI Ski i rett tid så behøver vi beskjed om ønsket deltagelse senest torsdag 14. mars. Klar for KM stafett 24. mars? Hvis ja så skriv melding i kommentarfeltet på Facebook-siden vår eller send e-post til chrisbak@online.no

Treningsplan februar 2019

Her er treningsplan for februar inklusive anbefalte skirenn.

Løypevakt karusellrenn 2019

2005-gruppen har ansvaret for løypevaktfunksjonen under skikarusellen 2019 som består av seks renn. Det er behov for fem løypevakter per renn. Treningsgruppen består av 15 løpere så det blir to vakter per løper. Her er vaktliste og informasjon om oppgaver. Takk for svært viktig bidrag til gjennomføringen av skikarusellen!

Testløptider 13. november

Veldig bra innsats i testløpet 13. november! Mange forbedret seg fra forrige løp i august. Stor takk til tidtakere og løypevakter! Se vedlegget for tider.

Problemer med skilisens?

Det har vært enkelte problemer med skilisensen/lisensbeviset. Alle som skal gå skirenn til vinteren bør forsikre seg om at dette er i orden. Her er info om hva man bør gjøre.

Skilisens

Fra fylte 13 år må alle som går skirenn (utover karusellrenn) ha lisens. Årslisensen har gyldighet fra 1. oktober til 30. september. Jeg trenger data på de løperne som ikke allerede har lisens.

Testløptider Vindfangerbukta - Follo museum

Imponerende innsats av alle 2005-løperne som løp DFI Skis knallharde testløype på 3,1 km og som går hele 127 høydemetre! Tidene finner man i vedlagte regneark. Stor takk til løypevakter og tidtagere som sørget for at alle løp trygt og riktig og fikk korrekt tid! Det blir nytt testløp i samme løype i oktober. Ikke glem at testløp utelukkende er en konkurranse mot sine egne tider fra tidligere!!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift