Fellestreninger august 2019

Velkommen tilbake etter sommerferien! Her er oversikt over fellestreninger i august. Legg spesielt merke til trening på Nesodden 22.aug og testløp 27. aug.

Testløptider 4. juni 2019

Her er oversikt over testløptider oppdatert med tidene fra 4. juni. Meget bra innsats og flere personlige rekorder 4. juni!

Fellestreninger juni 2019

Vedlagt er oversikt over fellestreninger i juni. Legg spesielt merke til testløp tirsdag 4. juni. Her behøver vi hjelp til tidtaking osv.

Referat fra foreldremøte 7. mai 2019

Vedlagt finner man referat fra foreldremøtet 7. mai.

Fellestreninger mai 2019

Vedlagt er plan for fellestreninger i mai samt et par andre arrangementer.

Gjennomgang av treningsplan 28. mai kl. 18:30 i Smia

Tirsdag 28. mai kl. 18:30 vil Erik Solberg gå gjennom treningsplan for sesongen 2019/2020 med utøvere og foreldre. Sted: Møterom 3 i Smia flerbrukshus på Dyrløkke. Treningsplanen angir et opplegg for løpere som trener mot deltagelse i 15-årsklassen i Hovedlandsrennet og planen vil bli sendt ut i forkant av møtet. Rett etter møtet blir Erik med på teknikktrening SKØYTING på rulleski,

Treningsplan mars 2019

Vedlagt er treningsplan for mars inklusive anbefalte renn. Husk å melde interesse for KM stafett senest 14. mars. Legg også merke til sesongavslutning 28. mars.

PÅMINNELSE: ubetalte treningsavgifter DFI Ski 2005 og medlemskontingent DFI

Økonomiansvarlig i DFI Ski har tatt kontakt og bedt om oppfølging av tre ubetalte treningsavgifter samt to ubetalte medlemskontingenter til DFI i vår gruppe. Jeg vil kontakte de dette gjelder direkte og ber om at disse ubetalte regningene betales så raskt som mulig. Takk for hjelpen!

Testløptider 13. november

Veldig bra innsats i testløpet 13. november! Mange forbedret seg fra forrige løp i august. Stor takk til tidtakere og løypevakter! Se vedlegget for tider.

Problemer med skilisens?

Det har vært enkelte problemer med skilisensen/lisensbeviset. Alle som skal gå skirenn til vinteren bør forsikre seg om at dette er i orden. Her er info om hva man bør gjøre.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift