Treningsplan frem til høstferien

Velkommen tilbake etter en lang sommerferie! Her følger plan for treninger frem til høstferien. Første trening er fellestrening med Skiteam Follo torsdag 22.8. Vi avtaler kjøring til Skiteam Follo-treningene på Messenger. Treningsplanen ligger vedlagt i PDF under.

Treningsplan mai og juni 2019

Her følger treningsplan for mai og juni 2019

Treningsplan april 2019

Nå legger vi skiene på hylla for denne sesongen og går over til barmark. Planen er å roe litt ned april og mai med en trening i uke som et utgangspunkt, pluss noen ekstraøkter når anledningen byr seg. Vi legger også opp til et kombinert utøvermøte og sesong avslutning. Dato for dette kommer. Ellers så oppfordres alle til å henge seg med friidrettsgruppa (som erstatning for økt nr 2). De kjører intervalltrening på torsdager nå fremover.

Treningsplan mars 2019_OPPDATERT

Her følger plan for treninger i mars 2019_Oppdatert

Treningsplan frem til vinterferie 2019

Her følger plan for treninger frem til vinterferien

OPPDATERT _ Treningsplan november og desember

OPPDATERT Her følger oppdatert plan for november og deler av desember. Merk at treningstiden er flyttet til tirsdag og torsdag fra 1830-2000

Treningsplan oktober og november

Her følger plan for treninger i oktober og november Se vedlagt excel ark

treningsplan frem til høstferien

Her følger treningsplan frem til høstferien. I planen er også rolig langkjøring med voksengruppen lagt inn. Jeg oppfordrer de som har tid og overskudd til å stille opp her. Dette er ingen organisert trening for gruppen men Frede vil nok stille de fleste gangene. Annenhver torsdag er det trening med skiteam Follo. Frede vil også stille her. Transport inn organiserer vi via messenger. Vi planlegger også med en hjemmesamling i høst, men kommer tilbake med konkret dato for dette.

Treningsplan for Mai 2018

Vi fortsetter med 1 fast trening i uka (tirsdager fra 1800-1930). Oppmøte Follo Museum. Vi også innimellom dra i gang noen rulleskiturer på lørdager i ny og ne. Da kommer det egen melding på Messenger. (Det blir forøvrig ikke trening tirsdag 1 mai) Ellers så oppfordres alle til å delta på friidrettens treninger mandager, onsdager og torsdager.

Treningsplan for April 2018

Fra etter påskeferien trapper vi ned til en trening i uken. Det blir tirsdager fra 1800-1930. (Friidretten overtar torsdagene og kommer til å kjøre intervall/kondisjonsøkter på disse dagene) Neste trening blir da 3.4 fra kl 1800 -1930. Barmark. Oppmøte på Proshop. Dette vil være utgangspunktet for treningene fremover også vil vi oppdatere planen i løpet av de neste ukene meg noen konkurranser og lørdags-/søndagsøkter.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift