Vi har gleden av å fortelle at Drøbak SK har inngått et samarbeid med Fuel of Norway.

Fuel of Norway driver med sportsernæring og satser mot norsk ren energi. Produktene deres er basert på frukt og bær og er 100% naturlig.

Drøbak SK har inngått et samarbeid med Fuel of Norway.

Fuel of Norway driver med sportsernæring og satser mot norsk ren energi. Produktene deres er basert på frukt og bær og er 100% naturlig.

Siden produktene er basert på naturlige ingredienser gjør dette at sportsdrikken er fri for E-stoffer og har et lavt syrenivå som gjør at sportsdrikken ligger på en behagelig pH på 5,02. På grunn av det lave syrenivået og en pH på 5,02 gjør det at drikken både er skånsom for magen og bedre for tennene enn annen leskedrikk. Sportsdrikken kommer i fire smaker og er glutenfri.

Fuel of Norway er opptatt av å få frem viktigheten av samarbeid og støtte, spesielt blant utøvere. Sammen med oss som klubb/idrettslag, satser dem på både topp- og breddeutøvere.

Fuel of Norway ønsker å bidra med både energi, økonomiske tiltak og tiltak for å holde utøvere lengre aktive innad i idretten.

Ved kjøp av Fuel of Norway produkter gjennom deres App i Google Play og App Store, vil du støtte klubben med et betydelig beløp som går tilbake til breddeidretten.

Sammen med oss vil Fuel of Norway støtte oppunder unge og lovende utøvere!

Drikk #pureenergy og støtt klubben!


Foto: Petra Bjerknes

Det er to forskjellige type kjøp/avtaler man kan gjøre.

Alt 1: Kjøpe et abonnement som går over 6.mnd hvor en kjøper 1 pose pr. mnd. til 169,-

Alt 2: Kjøpe poser enkeltvis uten bindingstid til 189,- pr. pose.

Begge alternativer gir 30,- cashback tilbake til klubben, hvor pengene går til utvikling av juniorgruppene.

Har du spørsmål ang. produkter, avtale eller andre type spørsmål, ta gjerne kontakt med oss i klubben på post@drobaksk.no eller gjennom SoMe - du kan også ta kontakt med Espen Mørch på 97526323 som er vår kontaktperson opp mot Fuel of Norway.©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift