Oppegårdlekene 2018

DFI Friidrett tjuvstartet høstsesongen og tok med seg både medaljer og gode resultater under Oppegårdlekene på Sofiemyr stadion søndag 26. august.

11 raske og spretne utøvere hadde på ingen måte glemt hverken startprosedyrer, teknikk eller utholdenhet under sommerferien - og klinte til under høstsesongens første kretsstevne på Sofiemyr stadion. Alderklassene fordelte seg ganske jevnt, fra de yngste: Stella Tryti, Leon, Tryti, Rikke Norstrøm og Thomas Ennals i klassene G/J 6-9 år. Cecilia Ennals og Elise Kalvø Valderhaug konkurrerte i J10, Elena Ennals i J12, Linnea Holten i J13, og Ragnhild S. Haugen, Emily Ennals og Anniken Norstrøm i J14.

Det ble mange grener sammenlagt: 60m, 100m, liten ball, kule, lengde, spyd og 800m - og ikke overraskende ble det medaljer på flere av utøverne fra Drøbak-Frogn Idrettslag.

Dette lover godt for en spennende trenings- og konkurranseperiode fremover - både for de eldste, som begynner å få både teft og trygghet rundt konkurranser, og de yngste som allerede er godt igang med introduksjon til den delen av utøvertilværelsen som handler om å stille til start med sommerfugler i magen og gleden av å motta premie når man har passert målstreken.

Gode og sterke prestasjoner av samtlige utøvere - både fra Drøbak og resten av Akershus friidrettskrets.

Resultatene finner dere her.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift