Tyrvinglekene 2018 (inne)

10.-11. februar ble Tyrvinglekene, Norges største innendørsstevne avholdt i Bærums Idrettspark. Fra DFI Friidret stilte brødrene Petter og Andreas Monger, søstrene Emily, Elena og Cecilia Ennals, søstrene Linnea og Angelica Holten, Anniken Norstrøm og Vinter Andersson. Det ble gode plasseringer og nye personlige rekorder også denne helgen.

Petter Monger G10 løp og spratt i øvelsene 60m, lengde og 600m, og fikk god konkurransetrening og opplevelser i årets første store stevne. Storebror Andreas G12 spurtet inn til en solid tredjeplass på 60m med ny pers 8,73 sek. Vinter Andersson G12 jobbet lenge med konsentrasjonen inn mot 600m og leverte sitt beste løp hittil med god tid og velfungerende strategi. Cecilia Ennals J10 og storesøster Elena J12 fikk med seg øvelsene og den tøffe konkurransen i aldersklassen på 60m, kule og 600m - og har med seg gode tider og er trygge på prosedyrene inn i neste stevne.

Linnea Holten J13 løp først 60m som lett oppvarming før hun klinket til med tredjeplass på 600m med ny pers 1,54,11. Lillesøster Angelica J11 løp også inn god tid på 60m og passerte 3m i lengde med god margin dagen etterpå. Anniken Norstrøm og Emily Ennals, begge J14, løp inn på nye gode tider og personlige rekorder på 600m, som gir gode utgangspunkt videre inn i sesongen.

Klubber fra hele landet stilte, fra Fana i vest til Fredrikstad i øst. Fra Hind i nord til Grane i sør. Dette skaper nye bånd på tvers av klubber, mellom utøvere, trenere og foreldre - og med nærmere 500 påmeldte utøvere, var det et høyt tempo med tanke på avvikling av alle øvelsene til tiden, noe som gjorde tilskueropplevelsen til en fryd. 

DFI Friidrett har hatt en fantastisk start på året, med mange stevner høy deltakelse. Nå tar vi tak i det vi har lært og jobber videre med teknikk og tider frem til Bamselekene i Stangehallen 16.-18 mars - som virkelig markerer at friidrettssesongen er i gang. Påmelding her.

Alle resultater fra Tyrvinglekene 

Lenke til stream fra Tyvinglekene


Amily, Anniken, Angelica og Linnea


Anniken og Emily 600m J14


Søstrene andpusten :)


Linnea premieutdeling 600m J13
 

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift