Grafisk profilmanual for DFI

Slik skal DFI´s logoer, farger og fonter benyttes på klær, plakater, presentasjoner, annonser m.m.

DFI har strammet opp det grafiske uttrykket og laget en samlet profilmanual som viser hvordan logouttrykkene skal tas ut på forskjellige flater, samt korrekte fargekoder, oppsett og fonter.
Det som er nytt med profilen er selve deskriptor-fonten som beskriver de forskjellige idrettene under DFI`s «paraply». Et felles uttrykk gir hverandre visuell støtte og skaper tydelig kjennskap til DFI´s hovedlogo og visjon: Idrettsglede for alle.
 
Viktig: Når du skal distribuere logo til trykk: Velg filformatene som ender på .eps eller .pdf. Til skjerm eller web, kan du velge filformat som ender på .png. 
 
Profilmanualen, profilfont, powerpointmal og samtlige logoer kan lastes ned til høyre på siden, under "vedlegg".
 
Logonivå 1 er DFI-logoen alene eller sammen med deskriptor Drøbak-Frogn Idrettslag (merk skrivemåten med bindestrek mellom Drøbak-Frogn som skal være konsekvent)
 
 
Logonivå 2 er DFI-logoen sammen med idrettsgren.
Fonten «ATCrillee» er valgt da den gir et moderne og fremoverlent tilskudd til det organiske og tradisjonelle i DFI-logoen.
 
 
Logonivå 2 liggende versjon
 
 
DFI´s fargekoder (rød er primærfarge, og sort er naturlig støttefarge)
 
 
yttertøy skal kun logonivå 1 benyttes slik at utøverne kan bruke samme dunjakke, lue, pannebånd o.l. til flere idretter.
NB: På grunn av paneler med begrenset høyde/bredde (som dunjakken), har vi laget en variant (IL) til rygg som utnytter plassen best mulig.
 
mellomlagstøy som t-skjorter, singleter, shorts, gensere, tights o.l. kan logonivå 2 benyttes.
 
Slik skal DFI´s Facebooksider se ut:
Navn: DFI Friidrett (navn på idrett). Profilbilde: DFI-logo (nivå 1 alene) på hvit bakgrunn. Coverfoto: Relatert til idretten.
 
Slik kan plakater og annonser se ut:
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift