DFI

Materiell/Utstyr

Materiell/Utstyr

Lik profil er viktig for å fremme et profesjonelt inntrykk av både lag og klubb. I tillegg bidrar lik profilering med å skape en tilhørighet for spillerne og trenerne. Derfor har vi tatt noen valg som er gjeldene og skal følges når det gjelder bekledning av spillere og trener utad. Dere finner dette under klubb/lagsprofil.

Select er klubbens merke, og vi er forpliktet til å bruke dette merke på våre klær som representerer oss som lag og klubb på treninger, kamper og turneringer. Sport 1 på Drøbak City er vår samarbeidspartner når det gjelder innkjøp av utstyr. Besøk dem gjerne for å prøve størrelser, og for å se på utvalget før dere bestiller gjennom materialforvalter. Klær kan også lånes med på trening for prøving, men husk å lever tilbake.

Som standard klubbrabatt får alle medlemmer av håndballgruppa 20% rabatt ved kjøp av klubbutstyr, og 10 % rabatt på alle kjøp på Sport 1 Drøbak City. For å benytte seg av rabattene som privatperson, klikk på linken og last ned appen.

Ved lagsbestillinger via materialforvalter vil dere få 25% rabatt på samtlige Select-produkter.

 

Husk at dere må ha dekning på lagskonto ved bestilling. Sport 1 vil sende alle bestillinger for kontroll og godkjennelse før varer kan tas ut/bestilles.

 
Se vårt klubbutvalg i Interkatalogen. Den finner dere under vedlegg til venstre på denne siden.

Drøbak-Frogn IL
DFI Postboks 136, 1441 Drøbak, Epost. dfi@dfi.no

BeFrognhallen, Belsjøveien 2, Postboks 136, 1441 Drøbak
Tlf: 64905190
E-post:
dfi@dfi.no

- Idrettsglede for alle -

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift