DFI

Ny i skigruppa

Ny i skigruppa

 

Hos oss i DFI Skigruppa er alle velkommen smiley

De alle yngste starter med trening etter høstferien i 2. klasse.

De yngste gruppene trener 1 gang i uken. På disse treningene er det fokus på lek og stafetter for å øve på blant annet balanse og koordinasjon.

På høsten er vi ute og tilstreber å være i aktivitet hele tiden så det er fint å kle seg til det - løpesko, refleksvest med navn på brystet, lue og hansker ved behov, ikke for varmt da vi forsøker å ha høyt aktivitetsnivå. Vi ønsker at vannflaske og hodelykt ligger igjen hjemme da det er forstyrrende elementer i treningen.

På vinteren fortsetter vi leken med ski på beina. Viktig at barna har ski som kan smøres. Smørefrie ski passer best for barn som veldig små (2-3 år). Årsaken er at de smørefrie skiene som finnes til barn gir en dårlig skiopplevelse... Det er fint om barna har 2 par staver - et par til klassisk og et par til skøyting (ca 10 cm høyere enn klassisk-stavene). Det finnes fine kombisko som passer til både klassisk og skøyting - og denne typen kan benyttes i flere år. Vi forsøker å gå mye uten staver på hver trening da det gir mye god trening for blant annet balanse og koordinasjon.

Fra 10-års alderen starter vi med 2 treninger i uken.

Skirenn

Vi ønsker at flere blir med og går skirenn utenfor Drøbak, da vår erfaring er at mange barn synes dette er både gøy og spennende. Vi velger ut noen få skirenn i løpet av sesongen og kjører sammen til rennet og bistår med alle forberedelser som blant annet smøring av ski, startnummer og gå en runde i løypa før start. Skigruppa dekker påmeldingsavgiften til skirennene, men hver og en må melde seg på rennet via MinIdrett.no. Det er lurt å være på plass på skistadion minst 1 time før start. Les mer her

Stafetter er gjerne enda mer populært og vi ønsker å stille mange lag på de stafetter som arrangeres. Det er fokus på å ha det gøy, så ingen topping av lag i de yngre klassene.

 

Lurer du på noe så ta kontakt med treneren eller en i styret - vi håper å se mange på våre treninger og ellers i lysløypa smiley

Drøbak-Frogn IL
DFI Postboks 136, 1441 Drøbak, Epost. dfi@dfi.no

BeFrognhallen, Belsjøveien 2, Postboks 136, 1441 Drøbak
Tlf: 64905190
E-post:
dfi@dfi.no

- Idrettsglede for alle -

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift