Vi inviterer til terrengsykkelcup i Drøbak. Cupen arrangeres over 4 ritt med følgende datoer og steder.

 

16. Mai - Fotballbanen ved Seiersten Skanse
13. Juni - Seiersten Skanse
22. August - Seiersten Skanse
12. September - Fotballbanen ved Seiersten Skanse

 

Rittserien er åpen for syklister i alle aldre. Vi ønsker særlig velkommen de som nettopp har lært seg å sykle, og gjerne også deres mødre og fedre. Vi lover god sykkelstemning for hele familien. Med kiosk, sykkelmekaniker, speaker, musikk og gode mestringsopplevelser.

 

Løyper:

Vi tar i bruk vårt utrolige nærområde Seierstenmarka med eventyrlige muligheter for terrengsykling. Vi lover tilrettelagte løyper til alle deltakere, fra knøtteløypen på 300 meter til litt lengre løyper for de litt eldre og opp til 10 km for de eldste ungdommene og de voksne. Det blir ulike løyper for hvert av rittene. Nærmere rittstart vil vi legge ut kart, sporlogg og video av løypene. Se disse på https://dfi.no/category/18

 

Klasser og start-tider:

M/K 1-5 år, M/K 6-8 år, M/K 9 år, M/K 10 år, M/K 11 år, M/K 12 år, M/K 13 år, M/K 14 år, M/K 15 år, M/K 16 år, M/K 17-19 år, M/K 20-29 år osv til M/K 70+. Endelige start-tider publiseres når vi ser påmeldingen og setter opp startfeltene. Første start er for de yngste og blir kl 1745, så blir det starter oppover i aldersklassene til ca kl 1930. Foreldre kan gjerne følge de aller minste rundt løypa til fots, men må da passe på at de ikke står i veien for passeringer av andre ryttere.

 

Startnummer:

Startnummer hentes i sekretariatet før første ritt, samme startnummer brukes i hele rittserien. Sekretariatet åpner kl 1700 på rittdagene.

 

Påmelding:

Online påmelding koster kr 350,- for hele rittserien med kortbetaling. Etteranmelding på rittdag koster kr 400 for hele rittserien. KLIKK HER FOR PÅMELDING

PS! Vi ønsker alle barn i alderen 1-5 år velkommen til gratis deltakelse. (les mer HER)

 

Parkering:

Vi oppfordrer til å sykle til rittene. Ved ritt på Seiersten finner man parkering ved rådhuset.
Det er ikke parkering langs Belsjøveien, da dette stenger for utrykningskjøretøy. Vis hensyn og hold farten lav ved kjøring til og fra ritt.

 

Lisens og forsikring:

Alle som deltar i terminfestede sykkelritt i Norge er forpliktet til å inneha sykkellisens som er en forsikring dersom man skader seg selv eller andre. For barn opp til 13 år er det kollektive løsninger slik at disse ikke trenger å tenke mer på dette. For ungdom 13-16 år, og junior 17-18 år er det en redusert pris for helårslisens. Man kan tegne engangslisens for hvert ritt, eller ta ut helårslisens. Vi anbefaler helårslisens siden man da er forsikret også ved vanlig trening og tur, forsikringen dekker bl.a. tannskader, noe som ofte ikke dekkes av andre forsikringsordninger. Deltakerne er selv ansvarlige for å skaffe seg lisens, gå til https://signup.eqtiming.com/?Event=sykkellisens for å løse lisens. Lisenssjekk skjer ved startnummerutdeling, ønsker man engangslisens ordnes dette i sekretariatet før start. Forøvrig forholder vi oss til NCFs reglement for kappritt på sykkel.

 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til ELEKTROIDÉ CUP DRØBAK 2022

 

Cupen arrangeres i samarbeid med ELEKTROIDÉ AS, les mer om denne bedriften her: http://www.elektroide.no