DFI Langrenn arrangerer mange aktiviteter og renn i løpet av en sesong.
Våre treningsgrupper starter treningen ved skolestart, i løpet av august / september har vi vår årlige kick-off, i starten på november er det bruktmarked/ byttehelg, i midten av november drar vi på snøsamling, skikarusellen starter i begynnelsen av januar - totalt 6 renn, kretsrenn arrangeres gjerne mot slutten januar, klubbmesterskap i starten på mars og premieutdeling for skikarusellen mot slutten av mars.

 

Våre arrangement

  • Bruktmarked/ byttehelg
  • Snøsamling
  • Skikarusellrenn
  • Kretsrenn / Drøbaksrennet
  • Klubbmesterskap
  • Premieutdeling skikarusellen

 

Bruktmarked/Byttehelg

DFI Langrenn arrangerer bruktmarked/byttehelg hver høst.
Innlevering er normalt på fredag kveld og tidlig lørdag morgen.
Bruktmarkedet åpner kl. 10.00 på lørdag og har åpent til ca. 12.00


 

Snøsamling

I midten av november hvert år drar vi alle sammen til et snøsikkert sted for å gå på ski, arrangere morsomme stafetter og leker og bli bedre kjent. Dette er gøy for liten og stor -mye moro både i og utenfor skisporet og før og etter treningene. En super start på skisesongen - bli med da vel. 

De siste årene har vi samlet 130-140 både små og store - så ta med hele familien og bli kjent med det gode miljøet vi har i Langrennsgruppa :)

Barna blir delt inn i grupper basert på alder og flere trenere per gruppe - det er fokus på lek, fart og moro. Søndag planlegger vi en felles lek med alle våre utøvere sammen.

De siste par årene før corona var vi på Beitostølen og planlegger å dra tilbake hit dersom forholdene tillater det.


 

Skikarusellrenn

Langrennsgruppa sitt største arrangement som tidligere har hatt nesten 700 deltakere. Dette foregår over 6 skirenn med annenhver gang klassisk og skøyting/ fristil. Dette er for alle barn, ungdom og voksne. En skifest for hele Frogn. Påmelding skjer i desember, startnummer deles ut i starten på januar og første renn er normalt 2. onsdag i januar. Du har samme startnummer og starttid på alle skirennene.


 

Kretsrenn / Drøbaksrennet

DFI Langrenn har arrangert kretsrenn hvert år - vanligvis i slutten på januar. Her kommer det utøvere fra hele skikretsen og vi har vært nesten 800 påmeldte. Dette er en fin anledning for våre utøvere å være med på et kretsrenn og møte utøvere fra andre klubber.


 

Klubbmesterskap

Dette er vårt interne mesterskap hvor alle våre utøvere måler krefter mot de andre i gruppa. Vanligvis arrangerer vi dette første onsdag i mars.


 

Premieutdeling skikarusellen

Vi runder av årets sesong med en felles samling hvor alle som har deltatt i årets skikarusell får en fin premie. I tillegg deler vi ut andre priser som årets utøver, motivasjonsprisen og hedersprisen.