Rulleskitrening tirsdag 26. juni kl. 19:00

SKØYTING. Oppmøte i enden av parkeringsplassen på Drøbak city. Vi er tilbake på Drøbak city ca. kl. 20:30.

Rulleskitrening tirsdag 12. juni kl. 19:00

Rulleskitrening KLASSISK fra enden av parkeringsplassen på Drøbak city 12. juni kl. 19:00. Vi er tilbake på Drøbak city ca. kl. 20:30. Det er mange syklister på gang-og sykkelveien hvor vi trener. Viktig at løperne er oppmerksomme og helst går på høyre side av veien. For å unngå uhell er det viktig at løperne holder avstand til hverandre i nedoverbakker. Ta gjerne en prat om trafikksikkerhet hjemme.

Takk for flott sesong og info om barkmarksaktiviteter

Takk til alle i 2005-gruppen for en flott skisesong hvor endelig også værforholdene har vært på vår side! Vi har en veldig fin gjeng med utøvere som både viser topp innsats og oppfører seg bra. Veldig hyggelig at gruppen har vokst gjennom at tre løpere fra Skimt har blitt med i treningsgruppen! Her følger litt info om aktiviteter i tiden som kommer.

Treningsplan mars 2018

Se vedlagte Excel-fil for treningsplan for mars inklusive anbefalte skirenn.

Treningsplan februar 2018

Se vedlagte Excel-fil for treningsplan for februar inklusive anbefalte skirenn

Stafetter 2018

Vi har plukket ut tre fine stafetter som vi håper mange har lyst til å delta på. Som avtalt på foreldremøtet i september 2017 satser vi på å sette sammen jevne lag. Vi har muligheten til å samarbeide med 2004-gruppen for å få lag til å gå opp. Påmelding og sammensetning av lag gjøres av trenerne. Les mer om stafettene under og meld interesse for deltagelse så snart som mulig,

Treningsplan januar 2018

Vedlagt er treningsplan for januar 2018. Planen inneholder også anbefalte skirenn. Husk at påmeldingsfristen for Sparebank 1 Skikarusell er lørdag 6. januar!

Testløptider

Topp innsats av alle som deltok på testløp 21. november! På tross av glatt vei og kulde var det flere som forbedret tiden sin. Trening hjelper. Tidene står i vedlagte regneark.

VIKTIG! Skilisens

Fra den dagen utøveren fyller 13 år er det påkrevet med skilisens for å delta i renn (jeg tror ikke det er krav om skilisens for å delta i DFI sine karusellrenn).

Overnattingstur til Stikkvannshytta 28-29 okt

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift