Vi trenger DEG!

Snart er det årsmøte i DFI Tropp & Turn og vi søker nye styremedlemmer.

Kjære alle foreldre og foresatte i DFI Tropp & Turn

Vi ser tilbake på 2017 med stolthet og glede. Endelig er turnhallen vår på Høiås i full drift. Vi har gjort helt nødvendige investeringer i mye nytt turn- og gymnastikkutstyr og etablert gode driftsrutiner. Vi har hatt gleden av å ta imot mange nye medlemmer og det oppleves som det hersker turnfeber i Drøbak. Vi har etablert flere nye partier, samt at trenerteamet vårt har deltatt på en rekke turn- og gymnastikkurs for å gi våre barn og unge enda bedre kvalitet på trening. Dette er utrolig gledelig.

DFI Tropp & Turn gjennomfører sitt årsmøte 28.februar. Vi har nå behov for nye ildsjeler og henvender oss derfor til dere. Styret består i dag av seks personer. De fleste har i år stått tiden sin ut og vi trenger derfor nye medlemmer inn i styret. Vi klarer ikke å drive turngruppa videre uten et sterkt og entusiastisk styre og ber dere derfor vurdere å bidra inn i et givende frivillig arbeid for DFI Tropp & Turn. På denne måten kan dere påvirke daglig drift, utvikling av aktiviteter og tilbud, samt bidra til fremtidig videreutvikling av turngruppa.

Vi håper at dette er noe du kunne tenke deg å bidra inn i og ønsker kontakt med deg som har lyst og anledning. Dersom du ønsker å delta, eller vurderer deltagelse men trenger mer informasjon, ta kontakt med oss på turn@dfi.no eller ring styreleder på 48868348. Vi ønsker kontakt med dere i forkant av årsmøte.

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift